Gröna Bildelar One Stop Shop

Gröna Bildelar One Stop Shop har ett brett utbud av både begagnade och nya reservdelar, nyttiga tillbehör samt serviceprodukter. I samarbete med duktiga bilverkstäder och leverantörer ser vi till att du och din bil får bästa tänkbara service och kvalitet. Utbudet är maximalt men du behöver bara en kontakt -Gröna Bildelar.

Spara pengar när du handlar hos oss

Gröna Bildelar hjälper dig att spara pengar när något händer din bil. Vårt breda utbud reservdelar och samarbete med professionella bilverkstäder gör det möjligt att erbjuda reparationer till reducerat pris utan att kvaliteten på arbetet åsidosätts.

greencar

Välj grönt för en bättre framtid

Återanvändning är den högsta graden av miljötänk. Vi har ”gröna” originalbildelar av högsta A kvalitet till de flesta bilmärken och modeller. Gröna Bildelar erbjuder endast reservdelar  ifrån bilar som rullat mindre än 20 000 mil och är max 15 år gamla.

Gröna Bildelar lämnar garanti

på upp till 1 år / 1000 mil på begagnade reservdelar och upp till 3 års garanti på nya. För VIP verkstäder som är anslutna till MRF, KBV och/eller SFVF finns Green Parts garanti på ett stort antal produkter.

Vad våra kunder säger om oss

Jättebra! Hur smidigt som helst.
Malin, Bil & Maskin, Alvesta
Vi har använt Gröna Bildelar som leverantör sedan 2013 och är sedan dess mycket, mycket nöjda. Vi tycker att det fungerar klockrent!
Jatte, Jattes Bil & Motor, Båstad
Snabb, bra service och väldigt serviceminded!
Linda, Floretten Bilrikt & Verkstad
Det var det bästa jag någonsin fått i begagnad väg, rent, snyggt, inte en kabel avklippt!
Per Fromell, NB Örebro AB